Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

MUŠLE KLASIK

Krok 2

V rendlíku či kastrole osmahněte na oleji nakrájenou šalotku, jakmile zapění přidejte plátky česneku a vzápětí přidejte nasekanou petrželku. Vše zalijte vínem, přidejte trochu vody a sůl a na tento základ vložte mušle. Nechte je , podle velikosti vařit pod poklicí 3 - 5 minut. Občas s nimi v kastrolu zatřeste. Mušle vařte jen mírně ponořené a přikryté!
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]