Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

MILOŠOVA BÁBOVKA

Krok 1

Nejprve šlehejte žloutky se dvěma třetinami cukru do pěny. Potom přidávejte a zašlehávejte postupně rozpuštěné máslo. Pozor nesmí být horké. Když vše vytvoří hutnou pěnu, vmíchejte tvaroh, přitom dbejte aby nebyl přímo z ledničky ale měl pokojovou teplotu a na závěr přijde do této tekuté části bábovky likér a rum.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]