Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

MÁSLOVÉ FAZOLE

Krok 2

Jehněčí maso, nejlépe z krku či plece , nakrájené na malé stejnoměrné kousky nejprve zprudka osmahněte na oleji, poté přidejte cibuli a jakmile začne zlátnout zaprašte vše trochou sladké mleté papriky. Jen kratičce vše zapěňte, aby se paprika spojila s tukem a přidejte rajčatový protlak. ještě chvíli vše opékejte aby se i protlak lehce osmahnul. Tím se zlepší jeho chuť v pokrmu. Pokud budete připravovat větší množství masa je lepší ho zvlášť opéci na pánvi a v kastrolu připravit opečenou cibulí, s paprikou a protlakem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]