Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

LASANĚ SE ŠPENÁTEM

Krok 3

Zapékací nádobu vymažte tukem, vysypte strouhankou a nalijte tenkou vrstvu omáčky. Na ní položte suché pláty lasaní a na ně rozprostřete špenát. Pak položte opět lasaně, přilijte omáčku, vložte špenát a tak dál střídavě vrstvěte suroviny. Suché, tvrdé lasaně můžete podle potřeby rozlomit. Navrch nalijte poslední část omáčky vše zvolna umáčkněte, posypte semínky dýně a přikryté zvolna (140 stupňů) pečte v troubě asi 40 minut. Nakonec můžete teplotu zvýšit a vytvořit křupající vrchní vrstvu těstovin.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]