Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KUŘECÍ S POLENTOU

Krok 1

Omyté kousky kuřecího oseku vložte do studené, mírně osolené vody a přiveďte k varu. Poté zmírněte teplotu tak, aby se polévka vařila jen velmi zvolna, aby probulávala. Asi po půl hodině varu přidejte do vývaru kousky kořenové zeleniny a cibuli. Přibližně za hodinu bude polévka vařená. Sceďte ji případně nakrájejte na kousky zeleninu a oberte maso.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]