Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KUŘECÍ ROLÁDA

Krok 1

Kuře omyjte a následně vykostěte. Veďte řez z obou stran páteře a poté co ji i s biskupem vyjměte, seřezávejte svalovinu s kůží ze skeletu - kostry. Po vykostění je třeba svalovinu, která je soustředěná v oblasti stehen a prsou, prořezat a rozložit po celé ploše kůže. Můžete také rozkrojit vykostěné kuře uprostřed na dvě poloviny a vytvořit z něho dvě rolády. Kuře s rovnoměrně prokrájenou svalovinou osolte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]