Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KŘEPELČÍ VEJCE VE SKLE

Krok 3

Do malých mističek, tvořítek vypláchnutých vodou vlijte první , tenkou vrstvu vlažné želatiny želatiny. Pak tvořítka vložte do lednice a nechte želatinu krátce ztužit. Ideální je aby na vrchu byla ještě trochu lepkavá. V tu chvíli přilijte další vrstvičku želatiny a do ní položte rozkrojené vejce, řez sardelky a nakládané papriky a kousek petrželové nati. Opět nechte vše zatuhnout v lednici a teprve potom přilijte další část želatiny tak, aby se vše vnořilo do "skla" tedy rosolu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]