Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KANTONSKÉ KULIČKY

Krok 1

K mletému masu přidejte vejce, lžíci škrobové moučky, asi 50 ml rýžového vína, sůl, malé množství glutasolu a mletý zázvor. Přilijte ještě 100 mililitrů vody a vše důkladně prošlehejte, nejlépe ve strojku s rotujícím nožem. Ze vzniklé hmoty tvořte namočenýma rukama malé, stejnoměrné kuličky. Ty zprudka a krátce opečte v rozpáleném oleji.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]