Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

GYROS ZEBRA

Krok 1

Vepřové a kuřecí maso nakrájejte na tenké plátky a ty, přikryté potravinářskou fólií rozklepejte na tenko. V troše vody rozmíchejte sůl, semleté či podrcené koření, poseknaou petrželovou nať a trochu prolisovaného česneku. Touto marinádou pak potírejte plátky masa a skládejte je střídavě na sebe a prokládejte tence krájenou slaninou tak, aby vzniknul jeden kus masa. Připravenou pečínku můžete i nemusíte nechat v lednici odležet.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]