Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

DOMÁCÍ PAŠTIKA

Krok 2

Maso z kostí oberte a spolu s pečeným masem včetně cibule, česneku a výpeku semelte ve strojku nebo drobně posekejte. Do vzniklé fáše přidejte vývar, chlebovou nebo rohlíkovou strouhanku a směs případně dochuťte solí a kořením. Počítejte s tím, že za studena bude paštika méně slaná a kořeněná a tak se nebojte výrazněji solit a kořenit.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]