Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

CIZRNOVÁ KRÉMOVÁ

Krok 3

Zvlášť v rendlíku či na pánvi opékejte na oleji dozlatova cibulku. V poslední fázi přidejte drobně nasekaný česnek a po chvilce i jemné ovesné vločky. Vše krátce na mírném ohni restujte. Těsně před tím, než vše vložíte do polévky přidejte na chvilku zahřát posekané bylinky. Polévku jen krátce převařte a nechte pod poklicí deset minut dojít.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]