Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

CITRONOVÝ ŽRALOK

Krok 2

Po otočení steaků zmírněte trochu teplotu a do pánve přidejte jemně krájenou mrkev a po chvíli také sekaný pórek. Krátce vše osmahněte a poté zalijte citronovou šťávou do které jste rozmíchali trošku (půl lžičky) škrobové moučky. Jen velmi krátce vše převařte. Pokud šťáva zhoustne příliš, trochu ji zřeďte bílým vínem nebo vývarem. V poslední fázi zjemněte pokrm máslem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]