Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

CELEROVÉ KARBANÁTKY

Krok 1

Očištěný celer nakrájejte nebo nastrouhejte na tenké nudle a na části oleje ho opékejte spolu s drobně nakrájenou cibulí a trochou kmínu. Jde o to aby se celer s cibulí opekl a zavoněl. Zároveň s tím změkne a na závěr vše osolte, zalijte smetanou, přidejte nasekanou petrželovou nať nebo celerovou nať a jemně nastrouhané tofu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]