Hledej:
Týdeník
Recepty
Poradna
Lexikon
Kontakt
domovská stránka
do oblíbených
1.
2017
Novoroční výprodeje se nevyhýbají ani potravinovým řetězcům! Kde ušetříte a kolik?
vybíráme z obsahu
celý týdeník
předchozí čísla
1
12
28
28
27
26
25
24
23
22
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
Recepty
polévky
ryby
maso
bezmasá jídla
moučná jídla
přílohy
omáčky
saláty
studená kuchyně
chléb a pečivo
ovoce a sladkosti
Tipy - triky
Poradna
zařízení kuchyni (nože)
suroviny a přísady
příprava jídel
recepty a návody
názvy a výrazy
Suroviny
Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Zajímavé odkazy
Partneři
Kontakt
úvod
>
recepty
>
BRETAŇSKÝ BOK
BRETAŇSKÝ BOK
Krok 3
Vepřový bok pečte pod poklicí velmi zvolna při teplotě cca 120 stupňů asi 40 minut. Poté ho odkrytý dopékejte při 180 stupních. Výpek případně trochu odvařte, přirozeně ho zahustí rozpečená cibule.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]