Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

BRETAŇSKÝ BOK

Krok 1

Vepřový bok nakrájejte přes vlákna na plátky silné asi tři centimetry silné. Vrchní část případně z kůží nakrájejte tak aby se při pečení vytvořil "hřebínek". Takto upravený bok zprudka opékejte na pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Není třeba ho podlévat tukem neboť se ho během chvíle vypeče dostatek. Plátky je třeba důkladně z obou stran opéci do červena.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]