Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

BOLOŇSKÉ ŠPAGETY

Krok 2

Do opečené přidejte protlak a krátce ho zasmahněte pak přidejte víno, drcená rajčata a sůl. Vše zvolna duste za občasného míchání, případně dolijte trochou vody až je maso měkké (10 - 15 minut). Dušená směs by měla být přirozeně zahoustlá, popřípadě ji odvařte do zahoustnutí. Až na závěr do ní přidejte koření tedy mletý muškátový oříšek a oregano nebo majoránku a lehce pomelte pepřem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]