Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

BOLOŇSKÉ ŠPAGETY

Krok 1

Na oleji opékejte nejprve cibuli, když změkne přidejte k ní na kostičky krájenou slaninu a nastrouhanou nebo jemně krájenou kořenovou zeleninu. Opékejte až cibule a celer zavoní a slanina se rozškvaří. Přidejte prolisovaný česnek a vzápětí mleté maso. Dál vše opékejte nejlépe na hlubší pánvi s nepřilnavým povrchem. I když maso pustí šťávu dál vše míchejte a opékejte až se vydusí tuk a maso se osmahne.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]