Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

BAVORSKÁ RYBÍ POLÉVKA

Krok 2

Uvařené hlavy a odřezky nechte zchladnout a poté z nich oberte maso. To nahrubo překrájejte a vložte do misky. Přidejte vejce, na větší kusy překrájené syrové vnitřnosti, olej proto, aby hotové knedlíčky nebyly v polévce tuhé. Dále sůl, muškátový květ, malou snítku posekaných čerstvých bylinek a strouhanku. Vše promíchejte a nechte pár minut ztužit.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]