TOMATOVÝ KUSKUS
BLESKURYCHLÝ POKRM ČI PŘÍLOHA
Droboučká těstovina připravená za tři či čtyři minuty, ochucená v tomto případě drcenými rajčaty, je určitě výzvou pro každého, kdo rád vaří. Koření, bylinky a další doplňky si můžete nakomponovat podle vašich chutí.
Postup
Jemně nakrájenou cibuli osmahněte na oleji tak aby začala zlátnout, v tu chvíli ji zalijte drcenými rajčaty a
chvilku nechte odvařit vodu aby směs zahoustla, přidejte koření, sůl a zeleninový vývar.
Do vroucí směsi nasypte kuskus, krátce zavařte, promíchejte a nechte pod poklicí asi tři minuty dojít.
Fazolové lusky krátce osmahněte na oleji spolu s minirajčaty a podávejte je spolu s kysanou smetanou k
vařenému kuskusu.
Podle možnosti můžete využít také jiné zelené bylinky a různé kořenící směsi. Zajímavou chuť přidá pokrmu
posekaná máta nebo pasta ze sezamových semínek - tahina.