V případě, že budete hmotu péci na pečicím papíru snadno ji stáhnete z plechu před krájením řezů.
Do těsta můžete přidat i droboučké kousky proslazené pomerančové a citronové kůry. Také cukrovou polevu lze nahradit citronovou, likérovou nebo jinou.
Nejprve důkladně třete moučkový cukr s máslem a to tak dlouho až vznikne hustá pěna. Do ní pak
přisypávejte a vmíchávejte ořechy předem důkladně promíchané s hladkou moukou. Následně šetrně
vmíchejte sníh ušlehaný z bílků.
Vzniklou hmotu pak rozetřete na vymaštěný plech (nebo vyložený pečicím papírem), urovnejte ji
namočenou stěrkou nebo kartou a pečte při teplotě 170 stupňů asi 20 minut.
Ze žloutků a prosátého moučkového cukru vyšlehejte žloutkovou polevu. Tu rozetřete na pečený a
prochladlý ořechový plát, nechte ji zaschnout a teprve potom krájejte řezy.