Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KOVBOJSKÉ FAZOLE

PÁLIVÉ FAZOLE S KLOBÁSOU
do hodiny průměrná cena střední
Klobásu krátce opečeme, přidáme pórek, kukuřici, kapie a fazole, ke konci zalijeme a přidáme chilli omáčku.
KOVBOJSKÉ FAZOLE
na 4 porce

Suroviny


cibule 2 ks
klobása kvalitní 2 ks
kukuřice 100 g
Kapie červené 2 ks
fazole červené 2 plechovky  
pórek 1/4  
sůl  
Koření grilovací  
česnek 3 stroužky  
chilli omáčka 1 lžic(e)

Variace a možnosti

Jako tip můžeme přidat čerstvě sekaný koriandr.

Postup


1

Cibuli na kostičky opečeme dozlatova. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a krátce opečeme.

2

Postupně přidáváme pórek, kukuřici, kapie a fazole.

3

Ke konci zalijeme, dle chuti osolíme a okořeníme grilovacím kořením, třeným česnekem a nezapomeneme na chilli omáčku.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]