Hledej:
Týdeník
Recepty
Poradna
Lexikon
Kontakt
domovská stránka
do oblíbených
1.
2017
Novoroční výprodeje se nevyhýbají ani potravinovým řetězcům! Kde ušetříte a kolik?
vybíráme z obsahu
celý týdeník
předchozí čísla
1
12
28
28
27
26
25
24
23
22
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Recepty
polévky
ryby
maso
bezmasá jídla
moučná jídla
přílohy
omáčky
saláty
studená kuchyně
chléb a pečivo
ovoce a sladkosti
Tipy - triky
Poradna
zařízení kuchyni (nože)
suroviny a přísady
příprava jídel
recepty a návody
názvy a výrazy
Suroviny
Lexikon
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Zajímavé odkazy
Partneři
Kontakt
úvod
>
recepty
>
maso
GRILOVANÁ ŽEBRA
GRILOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA
Vepřový bok s kostí naložíme a necháme marinovat do druhého dne. Naložené maso uvaříme do měkka a poté ugrilujem. Podáváme s čerstvým chlebem.
na 4 porce
Suroviny
vepřový bok
1 kg
Koření grilovací
Argentina (kotany)
česnek
6 stroužků
sůl
pepř černý
bobkový list
olej
hořčice plnotučná
med včelí
Variace a možnosti
Postup
1
Vepřový bok nakrájíme na plátky 2 cm, okořeníme Argentinou, prolisovaným česnekem a pepřem. Plátky zalijeme olejem a necháme marinovat do druhého dne.
2
Pak naložené maso uvaříme s novým kořením, bobkovým listem a pepřem téměř do měkka.
3
Při grilování žebra potíráme zbylou marinádou, promíchanou s hořčicí a medem. Podáváme s čerstvým chlebem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]