Pokud dostatečně obilné maso ochutíte a náležitě upravíte, ani vám nebude vadit, že pojídáte pšeničnou a rýžovou bílkovinu. Nejdůležitější je cibulový základ.
Stejnoměrně nakrájenou cibuli opékejte na sádle až zezlátne. Přidejte k ní drcený kmín a část- asi polovinu
na drobno nasekaných žampionů. Nechte ještě trochu dojít do hněda, pak přidejte hořčici, krátce ji
osmahněte a zalijte trochou vody nebo lépe vývarem.
Plátky ROBI osolte a trochu okmínujte a obalte v hladké mouce. na pánvi je v troše sádla opečte z obou
stran. Pak je vložte do připraveného základu a pod poklicí je zvolna asi 15 minut duste. Nakonec zamíchejte
do dušeniny sekané či mixované ovesné vločky. Ty se během chvilky rozvaří a šťávu lehce zahustí.