Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Rada

GULÁŠ - KOLIK CIBULE

Říká se, že do správného guláše patří kolik cibule kolik je masa. Je to dobré pravidlo?

Myslím si, že přemíra cibule způsobí v guláši nadměrnou nasládlost a proto doporučuji na kilo masa maximálně 500 gramů cibule. Spíše však 300 - 400 gramů je určitě dostatečné množství. Pro přípravu jiných pokrmů, dušených mas, hovězích pečení a podobných pak stačí na kilogram masa 200 - 250 gramů nakrájené cibule.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]